Facebook
Doorzoek Cometa Culinair
VOLG MIJN SOCIAL LINKS
MIJN TWEETS
« Kweeperen en Gelei | Main | Heerlijk Mallorca (5) Slot »
zondag
aug052012

Wijnbladeren uit de tuin van Daniella

Wijnbladeren uit de tuin van Daniella
Deze week overleg met Daniella Gidaly van DuurSaam Benoordenhout over het begeleiden van schooltuinen voor de Paschalis school in de tuin van Arendsdorp. In de oude bloementuin aldaar is plaats voor een moestuin. Dus .... aan de slag ermee. Hier volgt binnenkort meer over, op deze plek maar ook via het Benoordenhout wijkblad.

Ik zat dus in de tuin van Daniella. Het had geregend, de zon scheen gelukkig weer en we zaten aangenaam buiten, zowat onder de wingerd. Het gesprek ging over moestuinen en wat je zoal uit eigen tuin kunt eten. Van alles, zoals dat enge zevenblad in de sla, maar ook wijnbladeren. Wil je er een paar? het hangt hier vol! Tuurlijk geef maar mee en by the way ik denk dat ik ze met zalm ga vullen, heb ik nog in de ijskast. Bladeren mee naar huis en aan de slag ermee. Ik heb het maar even gefotografeerd, zodat iedereen het goed kan volgen.

Ik heb de bladeren gepocheerd in kokende groentebouillon voor ca. 1 minuut. Drogen op papier en vervolgens een deel gevuld met een mengsel van roomkaas, gerookte zalm en geraspte citroen, het andere deel met gekruid lamsgehakt. Zie de foto's hierna.

Hartstikke lekker en dus zo uit je eigen tuin!

Wie volgt? Wordt vervolgd!

 

References (2)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
  • Response
    Very good Web-site, Carry on the useful job. Appreciate it!
  • Response
    Wijnbladeren uit de tuin van Daniella - lekkere recepten van uw kok aan huis - Cometa Culinair: uw kok aan huis en catering in Den Haag

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>