Bredius wm (6).jpg
IMG_1559.JPG
cometa door fototone druk.jpg
Speltbrood (3).JPG
Appel Rozen.jpg
Bredius wm (6).jpg

koken op locatie


Welkom bij De Vliegende Keuken

SCROLL DOWN

koken op locatie


Welkom bij De Vliegende Keuken

Net zo genieten als je gasten

Juist wie iets te vieren heeft, viert graag samen met de gasten. Met één keer goed regelen wordt het ook voor u het ultieme feest – daarom besteedt u die poespas uit. Zo wordt u zelf ook verrast door bijzondere smaken, ultiem kookwerk en ontspannen natafelen. Geen boodschappen, geen afwas, geen gedoe.

Want wat is er mooier dan een gezellige tafel, schitterend gedekt met fraai glaswerk en servies, prachtig tafelzilver, kandelaars en bloemen, en natuurlijk overheerlijk eten en drinken om samen van te genieten, zorgeloos en ontspannen?

Met Cometa Culinair haalt u het restaurant naar u toe.

IMG_1559.JPG

Let's Talk


Let's Talk


 

Let’s talk

Tijdens een ontspannen gesprek vooraf denk ikzelf constructief en creatief met u mee. Vanaf een intieme lunch in uw eigen huis tot een groots evenement op het werk. Met onze handige checklists zien we niets over het hoofd. Wilt u hulp bij meer? We helpen u graag. 

Na afloop ontvangt u een uitgewerkt voorstel met gespecificeerde, overzichtelijke begroting. Naast het uitgebreide voorstel hanteren we Algemene Voorwaarden en een solide WA-verzekering. Zo is alles goed geregeld in heldere afspraken.

Het allerbelangrijkste blijft natuurlijk heerlijk én eerlijk eten, perfect bereid en geserveerd. Chefkok Michiel de Vlieger en Cometa Culinair staan er garant voor, zodat u zich met een gerust hart kunt laten verrassen door mooie smaken en perfecte organisatie. Onze jarenlange ervaring bezorgt u en uw gasten het feest van uw dromen.

 
cometa door fototone druk.jpg

uw chefs


Michiel & Michiel

uw chefs


Michiel & Michiel

Michiel de vlieger

Michiel is praktisch ingesteld en behoorlijk precies, houdt van fijn werk en mooi opgemaakte borden. Zijn team ondersteunt bij het uitvoerende werk onder zijn ontspannen supervisie. De inventarisatie van uw wensen gebeurt altijd met Michiel zelf, net zoals hij het koken en inkopen niet aan anderen overlaat. Wat het laatste betreft: de basis voor hem vormen altijd de mooie, verse en biologische ingrediënten, waarbij hij graag de seizoenen volgt.

1
IMG_4431.jpg
Speltbrood (3).JPG

Ideeën


Wat kan ik u zoal bieden....

Ideeën


Wat kan ik u zoal bieden....

Diner aan huis:
chefkok in uw eigen keuken

  • Voor die heel bijzondere ander, of als afsluiting van een even bijzonder jaar.

  • Voor moederdag, vaderdag of een romantisch diner samen.

  • Voor die lieve zieke, die u de culinaire verwennerij van harte gunt.

Voor de ander, zomaar.

Voor uzelf, omdat alles uit handen genomen wordt.

Cometa Culinair komt met de vliegende keuken naar u toe – en regelt alles in een handomdraai precies naar uw wensen. Van boodschappen tot afwas, en natuurlijk vooral de heerlijkste spijs-en-drank. Prachtig opgemaakt en geserveerd, van borrelhapjes tot uitgebreid diner.

Feesten

  • een onvergetelijke trouwdag,

  • het verjaardagsfeest waarvan u zelf ook geniet

  • of een talk-of-the-town examenfeest?

Of kiest u voor de stress van alles voorbereiden, inkopen, regelen? Zelfs bij bezorging aan huis blijft er altijd geregel op uw schouders rusten: kan iedereen de jas kwijt? Moeten de soesjes al in de oven? Staat er genoeg drank koud?

Cometa Culinair regelt zelfs het grootste feest thuis vanuit het kleinste keukentje. Tot en met het sfeervolle winterwonderland-tuinfeest. Liever buitenshuis? We sluiten aan op uw wensen – en koken daarnaast ook op tal van bijzondere locaties: van museum en monumentaal pand tot theaters.

Onze vliegende keuken zorgt overal voor luilekkerlandkwaliteit, prachtig opgemaakt en geserveerd door deskundig personeel, en regelt alles eromheen. 

workshops, proeverijen en ander lekkers

Het geheim van pakkende teambuilding? Een bevlogen begeleiding en een boeiend onderwerp. Kookworkshops en proeverijen doe je puur voor je plezier. Chefkok Michiel de Vlieger deelt zijn kennis, met liefde voor het vak en ontspannen humor, of het nu over de smaak van pure ingrediënten, eersteklas kooktechnieken of achtergronden gaat. Tijdens het gesprek vooraf bepaalt hij samen met u de mooiste aansluiting op de groep.

Workshops

Samen handen uit de mouwen vraagt bij de vliegende keuken van Cometa Culinair geen speciale voorkennis. Het gezamenlijk diner na afloop geeft extra verbinding – met elkaar en het bedrijf.

Proeverijen

Eten en drinken gaan hand in hand, maar in welke combinatie? En denkt u aan wijn, of probeert u graag bijzondere bieren of ciders?

Proeven wordt des te leuker met het verhaal erachter: het hoe en waarom van smaak, het productieproces, de grondstoffen. Alles op een ontspannen manier, dus géén college, maar vooral gezellig met veel interactie. Een diner met verschillende wijnen per gang, een borrel met bijpassende hapjes, of voor uw buitenlandse gasten een Nederlandse speciaalbier-proeverij.

bel 06 53 437855 voor de invulling van uw wensen

 

Appel Rozen.jpg

Genieten


Genieten


‘Koken is mijn leven. Gecombineerd met goed gastheerschap en organisatietalent heb ik de afgelopen tien jaar met Cometa Culinair de ideale vorm gevonden om gasten te laten genieten, op elke locatie. Echt een vliegende keuken dus, waarbij ik helemaal kan aansluiten bij de persoonlijke wensen van de klant en op de meest bijzondere plekken mag werken. Samen met bevlogen medewerkers geniet ik van de afwisseling, en hoewel ik langzamerhand de vaste cateraar lijk van veel bedrijfsevenementen blijf ik net zo veel houden van een fantastisch romantisch dinertje aan huis’.