Facebook & Instagram
VOLG MIJN SOCIAL LINKS
Doorzoek Cometa Culinair

Teambuilding: proeverijen en ander lekkers

Het geheim van pakkende teambuilding? Een bevlogen begeleiding en een boeiend onderwerp. Kookworkshops en proeverijen doe je puur voor je plezier. Chefkok Michiel de Vlieger deelt zijn kennis, met liefde voor het vak en ontspannen humor, of het nu over de smaak van pure ingrediënten, eersteklas kooktechnieken of achtergronden gaat. Tijdens het gesprek vooraf bepaalt hij samen met u de mooiste aansluiting op de groep.

Workshops

Samen handen uit de mouwen vraagt bij de vliegende keuken van Cometa Culinair geen speciale voorkennis. Het gezamenlijk diner na afloop geeft extra verbinding – met elkaar en het bedrijf.

Proeverijen

Eten en drinken gaan hand in hand, maar in welke combinatie? En denkt u aan wijn, of probeert u graag bijzondere bieren of ciders?

Proeven wordt des te leuker met het verhaal erachter: het hoe en waarom van smaak, het productieproces, de grondstoffen. Alles op een ontspannen manier, dus géén college, maar vooral gezellig met veel interactie. Een diner met verschillende wijnen per gang, een borrel met bijpassende hapjes, of voor uw buitenlandse gasten een Nederlandse speciaalbier-proeverij.

Cometa Culinair organiseert proeverijen rond wijn, bier, cider, cognac, whisky, sigaren of een combinatie daarvan. Natuurlijk met onze geweldige hapjes, en elk met een eigen verhaal door chefkok Michiel de Vlieger – al dan niet samen met een bijzondere specialist. Bij u op het werk, of een aparte locatie naar wens: we hebben de naam Vliegende Keuken niet voor niets.

Natuurlijk zijn combinaties tussen workshops, proeverijen en feesten mogelijk. Maak een afspraak om uw wensen op tafel te leggen, en lees hier meer over het gesprek vooraf.